σπίτι > Προϊόντα > API610 πετροχημική αντλία > API610 BB2 μονοβάθμια αντλία αναρρόφησης BB2

API610 BB2 μονοβάθμια αντλία αναρρόφησης BB2

Τρόπος Πληρωμής: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT,CIP
Min. παραγγελία: 1 Piece/Pieces
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Αποστολή εξεταστική

Basic Info

Αρ. μοντέλου: DSJH

Αριθμός περιστροφέα: Μονοβάθμια αντλία

Εργασιακή πίεση: Αντλία υψηλής πίεσης

Επιφανειακός τύπος πτερωτής: Αντλία διπλής αναρρόφησης, Μονή αντλία αναρρόφησης

Θέση του άξονα αντλίας: Οριζόντια αντλία

Περίβλημα αντλίας συνδυασμένο: Οριζόντιες Αντλητικές Αντλίες

Ύψος τοποθέτησης: Φυγοκεντρική αναρρόφηση

Στροφείο: Ανοιξε

Χρήση: Αντλία συμπυκνωμάτων

Additional Info

Συσκευασία: Ξύλινο κουτί

παραγωγικότητα: 10000

μάρκα: DK

μεταφορά: Ocean,Land,Air,DHL

Τόπος καταγωγής: Κίνα

εφοδιασμού: 10000

πιστοποιητικό: ISO, CE, SGS

Κωδικός ΕΣ: 8413708100

Λιμάνι: Tianjin,Dalian

Περιγραφή Προϊόντος

Μέγεθος: 1-24 inchessize: 1,5-10 ίντσες
χωρητικότητα: 2,5-600m3 / h
κεφάλι: 30-300μ
θερμοκρασία: -45-420 ° C


Μέσα: Υγρό της βιομηχανίας πετροχημικών

Υλικό: Χάλυβα χάλυβα, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCUF008a9fe 302d 4c7b 86cc 790a243ce7fdΧαρακτηριστικό σχεδιασμού

-Οι τύποι των αντλιών επεξεργασίας DSJH είναι μονοφασικές, απλής αναρρόφησης, ακτινική θήκη,

-Περισσότερες φυγοκεντρικές αντλίες βλέπε τα στοιχεία της σύνταξης.

Οι αντλίες DSJH είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για την άντληση υψηλής θερμοκρασίας, υψηλή

-Η πίεση και τα εύφλεκτα, εκρηκτικά ή τοξικά ρευστά. Η θήκη αντλίας είναι κεντρικά τοποθετημένη έτσι ώστε να εξισορροπήσει τη θερμική διαστολή και συστολή. Αυτό μειώνει τα προβλήματα ευθυγράμμισης που προκαλούνται από την κίνηση των κιβωτίων λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας μεταξύ συνθηκών λειτουργίας και περιβάλλοντος σε ελάχιστο όριο. -inch και πάνω από το διάφραγμα ακροσωληνίου 4 ιντσών, είναι διπλός όγκος για να εξισορροπήσει την ακτινική δύναμη των αντλιών.

- Οι αντλίες είναι αυτοεξατμίζοντες με τη ροή των ρευστών πίεσης.Αλλά τα πηχάκια παρέχονται στην κορυφή του κελύφους αντλίας volute.Vent κορυφές μπορούν να τρυπηθούν και να επικαλυφθούν για τρύπες αποστράγγισης, και συνδέονται με βίδα βύσματος από το ίδιο υλικό όπως στην περίπτωση της ναυτιλίας .Οι κορυφαίες κορυφές είναι Rc3 / 4.

-Η φλάντζα των ακροφυσίων αναρρόφησης και εκφόρτισης της αντλίας είναι σχεδιασμένη κάθετα προς τα πάνω και χυτεύεται ολοκληρωτικά με το περίβλημα της αντλίας. Το μέγεθος και η τάξη πίεσης φλάντζας ανταποκρίνονται στα πρότυπα των 300psi του Αμερικανικού Εθνικού Ινστιτούτου Προτύπων ANSI. Σύμφωνα με τη διαφορά της θερμοκρασίας εργασίας και της κατηγορίας υλικών .Η μέγιστη διαθέσιμη πίεση της φλάντζας μπορεί να είναι 5MPa περίπου.

-Για να έχουν αξιοπιστία.Τα περιστατικά της αντλίας επεξεργασίας BB2 είναι κατασκευασμένα από χυτό χάλυβα.Η υδροστατική δοκιμή είναι 7Mpa.

- Το κάλυμμα της αντλίας περιέχει ένα τυποποιημένο χιτώνιο γεμίσματος είτε για συσκευασία είτε για μηχανική σφράγιση ζυγοστάθμισης ή τύπου tandom. Το Cover έχει ένα προαιρετικό κάλυμμα νερού που τροφοδοτείται όταν η θερμοκρασία άντλησης υπερβαίνει τους 66 ℃ για το νερό και 150 ℃ για τους υδρογονάνθρακες ή όταν καθορίζεται. μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για υδρατμούς χαμηλής πίεσης ή άλλα μονωμένα υγρά όταν το αντλούμενο μέσο χρειάζεται να θεραπεύσει τη συντήρηση. Η σύνδεση ρευστού (RCI / 2) βρίσκεται στο κάτω μέρος και στην κορυφή του καλύμματος της αντλίας.

-Το μοτέρ είναι χυτοπρεσσαριστό και δυναμικά ισορροπημένο με τον στροφέα. Ο πτερωτής είναι το κλειδί για τον άξονα. Ο κινητήρας υποστηρίζεται από διπλά ρουλεμάν. Οι δακτύλιοι αναπλήρωσης περιβλήματος και πτερωτής είναι πρότυπα. Καλύτερα υλικά και σκληρότητα θα χρησιμοποιηθούν και για τους δύο δακτυλίους φθοράς για να εξασφαλιστεί η φθορά Οι εμπρόσθιοι και οπίσθιοι δακτύλιοι φθοράς της φτερωτής σχεδιάζονται σκόπιμα με διαφορετικό μέγεθος. Ο δακτύλιος φθοράς που πλησιάζει το ρουλεμάν ώσης είναι κάπως υπό συνθήκες τάσης για να αποφευχθεί το κενό χάσματος του ρότορα.

-Το ίδιο μέγεθος περιβλήματος εδράζεται στα δύο άκρα της αντλίας.Το υλικό του περιβλήματος του εδράνου μπορεί να είναι από χυτοσίδηρο ή από χυτοχάλυβα.Το περίβλημα εδράνων στερεώνεται στο βραχίονα και διατίθεται με το προσάρτημα προσώπου.Ένα σύνολο ακτινικών εδράνων τοποθετείται στη ζεύξη άκρο και δύο σετ ρουλεμάν ώσης τοποθετημένα πίσω-πλάτη είναι τοποθετημένα σε ένα άλλο άκρο.Οι λάμπες είναι λάδι με δαχτυλίδια λαδιού.Η ποιότητα του λαδιού θα πρέπει να είναι κατάλληλη.Κάθε έδρανο φέρει με αξονικές γραμμές ψύξης για την ψύξη του αέρα με προαιρετικό νερό ή ανεμιστήρα ψύξη.Η κλίμακα ψύξης του ανεμιστήρα είναι 120 ℃ -160 ℃ .Η φλάντζα ψύξης του νερού είναι 260 ℃ και πάνω.Η ψύξη του αέρα είναι 120 ℃ και κάτω.Μετά από αυτά το εύρος ψύξης ανεμιστήρα είναι 120 ℃ κάτω.Μετά την ψύξη του ανεμιστήρα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το έλλειμμα νερού ή την κακή ποιότητα του νερού.

-Όταν η ψύξη ανεμιστήρα χρησιμοποιείται για το ρουλεμάν της αντλίας.Το φινίρισμα θα πάρει τη θέση του deflector.This είναι μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του είδους των αντλιών και να πάρει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Αμερικής. Το περίβλημα είναι εφοδιασμένο με διαφανές πλαστικό στρογγυλό σήμα που δείχνει το επίπεδο λαδιού και oiler στο μοτέρ και στο επίπεδο λαδιού ελέγχου. Δύο άκρα της αστοχίας του ρουλεμάν. Οι εκτροπείς όχι μόνο εμποδίζουν τη σκόνη και την υγρασία, αλλά αποφεύγουν επίσης τη διαρροή λαδιού.

-Μία εύκαμπτη μεμβράνη απόσβεσης παρέχεται για την προσβασιμότητα της συντήρησης και συντήρησης των αντλιών διεργασίας BB2. Ο διαχωριστής επιτρέπει την εύκολη απομάκρυνση της φτερωτής, του ρουλεμάν και της συσκευασίας κλπ. Χωρίς διαταραγμένες σωληνώσεις αναρρόφησης ή εκκένωσης.

Εφαρμογή:

Οι αντλίες διεργασίας BB2 χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό πετρελαίου, πετροχημικών, χημικής βιομηχανίας, άντλησης πετρελαίου, υγροποίησης πετρελαίου κλπ.


Πλεονέκτημα:

1. Οι αντλίες είναι απόλυτα συμβατές με τα πρότυπα API610 του Αμερικανικού Ινστιτούτου Πετρελαίου και έχουν υψηλή αξιοπιστία.

2.Η απόδοση αυτών των αντλιών είναι το πρώτο επίπεδο στον κόσμο.

3. Τα μέρη της αντλίας έχουν ευρεία καθολική βαθμό και ανταλλάξιμη. Μερικά από τα μέρη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές σειρές για να κάνουν την παραγωγή εύκολη και να ευνοούν τον έλεγχο των ανταλλακτικών.

4. Τα πτερύγια ψύξης εκτυλίσσονται έξω από το περίβλημα εδράνων τα οποία μπορούν να αυξήσουν τις ψυχρές επιδράσεις. Και εν τω μεταξύ. Η ακαμψία του περιβλήματος του εδράνου ανυψώνεται. Η κατασκευή είναι νέα. Υπάρχουν είδη μεθόδων ψύξης για το ρουλεμάν, π.χ.

5.Η θήκη αντλίας είναι τοποθετημένη σε κεντρικό άξονα. Ο πτερωτής μπορεί να συναρμολογηθεί από δύο άκρα της θήκης της αντλίας. Είναι κατάλληλη για συντήρηση.

6.Η θήκη της αντλίας είναι διπλή βόλτα για να εξισορροπήσει την ακτινική δύναμη.

7.Η πτερωτή είναι διπλή κατασκευή αναρρόφησης.Έτσι υπάρχει μια μικρή ώθηση τέλος.

8.Το εμπρόσθιο και το οπίσθιο μέρος είναι δακτυλιοειδείς δακτύλιοι φθοράς σχεδιασμένοι με διαφορετικό μέγεθος. Ο δακτύλιος φθοράς που πλησιάζει στο ωστικό έδρανο είναι κάπως μικρότερος από τον άλλο ώστε η αντλία να έχει ελαφρά αξονική δύναμη και άξονα να λειτουργεί υπό συνθήκες τάσης για να αποφεύγεται η κάθαρση του ρότορα .

9.Εφαρμόζεται η μόνωση για τη σύζευξη και τον άξονα.

10.Για τη σφράγιση του άξονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί συσκευασία ή μηχανική σφράγιση μονής και διπλής όψεως, κάτω και προσγειωμένη.
Πιστοποιήσεις

CE

ISO

SGS


Το εργοστάσιό μας

factory

Cmd

Fmd

Υπηρεσία προ-πωλήσεων

* Έρευνα και συμβουλευτική υποστήριξη.

Υποστήριξη δοκιμής δείγματος.

* Δείτε το εργοστάσιο μας.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

* Εκπαίδευση πώς να εγκαταστήσετε το μηχάνημα, εκπαιδεύοντας τον τρόπο χρήσης του μηχανήματος.

* Μηχανικοί διαθέσιμοι για την εξυπηρέτηση μηχανημάτων στο εξωτερικό.

oh

Συσκευασία & Παράδοση

pump packing

Packaging

Size

(L) *  (W) *  (D)

Weight

   T

 Packaging Details

The normal package is wooden box(Size: L*W*H). If export to european countries,the wooden box will be fumigated.If container is too tigher,we will use pe film for packing or pack it according to customers special reques

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε αυτής της επιχείρησης

*Το μήνυμά σας πρέπει να είναι μεταξύ 20-3000 χαρακτήρες

This is not you are looking for? Post a Sourcing Request Now

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κάθετη αντλία διπλού περιβλήματος VS6
Ποιοτικοί προμηθευτές χημικών αντλιών Petro Chemical Api610 Oh2
OH1 Αντλίες πετροχημικών API610 8 11 έκδοση
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ, API 610 VS5
API 610-VS4 τύπου κάθετες πετροχημικές αντλίες
Κάθετες πετροχημικές αντλίες, API 610-VS1
Πετροχημικές αντλίες, ΑΡΙ 610 0Η3
CMD-OH2 Μονοβάθμια αντλία αναρρόφησης API
API 610-BB5 Πολλαπλών σταδίων αντλιών κεφαλής
API 610 BB1 Αξονικά χωρισμένη αντλία έδρασης
API 610 BB3 αξονικά χωρισμένη αντλία πολλαπλών σταδίων
Τύπος OH Overhung Μονοβάθμιες αντλίες
Κατακόρυφες αντλίες στροβίλων - API 610
Αντλία βενζίνης τύπου BB2 API610
Καλής ποιότητας API610 αντλία BB1 στυλ